Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a. Semestrul 2 L2A2

Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731233697
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88
Categoria: Clasa II

DESCRIERE

Această carte este realizată în conformitate cu noile manuale din 2018. Colecția bine-cunoscută continuă cu Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a.
Realizată conform noii programe, aprobată prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013, lucrarea aplică viziunea interdisciplinară integrată, cu accent pe comunicare. Aceasta urmăreşte succesiunea temelor din manualul de Comunicare în limba română. Clasa a II-a – Partea a II-a, Editura Arthur.
Înţelegerea textelor literare şi aprofundarea noţiunilor învăţate se realizează prin modalităţi atractive şi antrenante: dramatizări, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodată „Clubul de lectură“ propune frumoase texte, alese pentru ca elevii să descopere plăcerea şi utilitatea lecturii.
Varietatea exerciţiilor şi a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – îi ajută pe elevi în dobândirea competenţelor de comunicare, de receptare corectă a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisă a cuvintelor şi exprimarea adecvată în situaţii concrete de comunicare, precum şi în redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0444 sec