Reuniunea ~ întâlniri în spaţiul superior ~

Reuniunea ~ întâlniri în spaţiul superior ~
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-13-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 188
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Sunt părţi din această carte care vor funcţiona ca o navă spaţială pentru unii dintre voi - un vehicul către alte dimensiuni, o experienţă subtilă care poate aduce o eliberare sau o mutaţie.

Unele dintre aceste întâlniri pot avea semnificaţii spirituale sau chiar ştiinţifice - sau nimic din toate acestea.

Este posibil ca singurul lor scop să fie subminarea părerii raţionale despre lume, prin menţinerea misterului.

Chiar şi aşa, este suficient. Dar să ştiţi că aceste evenimente, petrecute în stare de veghe sau de somn, nu sunt subiective.

Adică, nu sunt create de mintea mea conştientă.

Ele nu îmi aparţin în niciun fel; ele chiar mi s-au întâmplat.

Se pare că nu trăiesc niciodată o întâlnire, ci văd una în care sunt implicat.
Wiliam Gammill îşi aminteşte ce s-a întâmplat în acea seară liniştită de primăvară: O navă spaţială uriaşă cobora pe un câmp unde sute de oameni aşteptau şi s-a trezit brusc în mijlocul unei întâlniri uimitoare, surprinzătoare, într-o altă lume - o reuniune de oameni într-un spaţiu superior.

A fost oare doar un vis ori o halucinaţie, sau este chiar o amintire, dat fiind că a trăit cu adevărat o experienţă fantastică, darfoarte reală?
Iată ce îşi aminteşte: în acea noapte uimitoare, extraterestrii au povestit despre destinul şi trecutul fantastic, dar adevărat, al Pământului şi al locuitorilor lui: despre originea vieţii pe Pământ, despre faptul că exişti fiinţe non-umane în constelaţiile Pleiade şi Sirius şi de munca susţinută de legendara Mare Frăţie Albă.

Gammill se simte şi acum în legătură cu această adunare misterioasă, dar solemnă, de oameni şi extraterestri - un gen de întâlnire galactică, la nivel înalt.

El a avut nevoie de luni de zile până a înţeles ceva din această experienţă - cuvintele, imaginile, învăţămintele şi natura fiinţelor pe care le întâlnise.
Reuniunea conţine relatarea originară a acestei experienţe şi făcute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilităţile ei actuale şi un viitor posibil - inclusiv vremurile de sfârşit, apocalipsa şi interacţiunea noastră cu fiinţele celeste.

Informaţiile din această carte sunt un apel pentru trezirea planetei.

Din ce în ce mai mulţi sunt chemaţi la reuniune, iar viitorul este acum.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0759 sec