Rețete vegetariene cu gust de carne - Boerescu Dan-Silviu

Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068782775
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 184

DESCRIERE

Omul a fost programat să mănânce carne. Ne place sau nu s-o recunoaștem, acesta-i adevărul.

Dar, dacă nu vrem sau nu trebuie să mâncăm carne o perioadă, ce rețete putem alege în calitate de foști carnivori? Într-o lume în care dictatura (raw-)vegană tinde să ia o amploare considerabilă, cum putem reuși să conferim meniului nostru aroma „originară” de carne și proteinele fără de care nu putem rezista dinamicii cotidianului? Iată soluțiile, simple dar savuroase, aflate la îndemâna tuturor!

De pildă: salată de fasole cu ceapă prăjită, couscous cu căpșune, unt de dovlecei cu bere, terină de conopidă cu ciocolată amară, supă de legume cu spumant, frigărui de fructe, plăcintă de cartofi dulci în crustă de ciocolată, tort de salată cu rodie, chipsuri de sfeclă și morcovi, struguri prăjiți cu brânză și usturoi, salată de flori de salcâm, „icre” de chia, clătite din cartofi, carpaccio de ananas și lime? De ce nu?

 

Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!”(12 titluri)

A mânca nu mai este un lux, ci însăși arta de a trăi frumos, savurând una din marile bucurii ale vieții! Alături de Bucătărescu, haideți în lumea aromelor neconvenționale de azi sau de demult, românești și internaționale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce înseamnă să trăiești cu gust!

Bucătăria nu e anexă a locuinței, ci chiar inima casei tale!

Mănânci doar ca să trăiești sau vrei să te bucuri de viață?

Trăiești ca să mănânci!

Poftă bună, împreună cu Bucătărescu!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0333 sec