Relaxare instantanee - Debra Lederer, dr. L. Michael Hall

Relaxare instantanee - Debra Lederer, dr. L. Michael Hall
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068414041
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 149

DESCRIERE

Relaxare instantanee - Debra Lederer, dr. L. Michael Hall

Reducerea stresului nu inseamna doar prevenirea multor afectiuni grave, ci si cheia catre o stare de bine, catre fericire, creativitate si eliberarea fortei interioare.

Cand inveti sa accesezi instantaneu starea de relaxare profunda, asa cum iti arata Debra Lederer si L. Michael Hall in aceasta carte, reusesti practic sa intri in contact cu Sinele tau Superior, cu acea parte intuitiva care cunoaste raspunsurile si solutiile la toate problemele tale.

Un ghid practic pentru reducerea stresului si relaxare instantanee. Prezinta tehnici pentru o respiratie corecta, o postura sanatoasa, contine afirmatii cu impact benefic asupra corpului si psihicului, precum si exercitii de vizualizare creativa!

Intelegerile si capacitatea de a efectua cu usurinta exercitiile de scrise in Relaxare instantanee te vor aduce la un nou nivel de evolutie personala si spirituala.

Vei descoperi singur efectele profunde care apar in urma aplicarii tehnicilor de relaxare si vei fi uimit! Te vei indragosti de starea ta interioara energica si plina de calm! Iar acesta nu este decat inceputul...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0635 sec