Reguli pentru revolutionari - Guy Kawasaki, Michele Moreno

Reguli pentru revolutionari - Guy Kawasaki, Michele Moreno
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 246

DESCRIERE

Bogata in informatii din interiorul unor companii inovatoare de top, precum Amazon. com, Dell, Hallmark sau Gillette si plina de experiente personale din domeniul afacerilor, lucrarea REGULI PENTRU REVOLUTIONARI iti va da puterea sa iti transformi visele in realitate, realitatea – in produse, iar produsele – in magneti pentru cumparatori, fie ca esti antreprenor, proiectant, inventator, manager sau detii o mica afacere.

„Cel mai original, bine scris si instructiv ghid pentru succesul in afaceri pe care l-am citit vreodata… Cartea REGULI PENTRU REVOLUTIONARI va deveni imnul vremurilor noastre.“ Benjamin M. Rosen, Presedinte, Compaq Computer Corporation

CREEAZA CA UN ZEU
Rastoarna intelepciunea impamantenita – creeaza produse si servicii revolutionare pornind de la analiza abordarii problemelor aflate la indemana.
PORUNCESTE CA UN REGE
Preia conducerea si ia decizii puternice, perspicace si strategice – inlatura barierele care impiedica adoptarea produselor si evita „magnetii mortii” (greselile stupide pe care oricine le face).
MUNCESTE CA UN ROB
Fii pregatit din plin pentru multa munca serioasa. Pentru a strabate drumul de la revolutionar la vizionar va trebui sa mananci precum o vrabiuta – insusindu-si neincetat cunostinte despre domeniul tau, clienti si concurenta – si sa faci cacuta precum o vacuta – impartasind cantitatea mare de informatii si cunostinte pe care ai acumulat-o.

Despre autor

Guy Kawasaki este director executiv al garage. com, o firma cu sediul in Sillicon Valley, care ofera solutii de finantare firmelor producatoare de echipamente de inalta tehnologie.

El a fost, de asemenea, evanghelistul principal al companiei Apple Computer. Numele sau este sinonim cu evanghelismul ca tehnica de afaceri – si cu motocicletele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0642 sec