Reconectarea ~ vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine ~

Reconectarea ~ vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine ~
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7978-63-9
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 304
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Oare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le relatează pacienţii dr. Eric Pearl?

Ce înseamnă când aceşti pacienţi relatează dispariţia bruscă a unor afecţiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA şi pareza spastică?

Şi ce înseamnă atunci când oamenii care interacţionează cu Dr. Pearl relatează apariţia bruscă a unei capacităţi de a accesa această energie vindecătoare nu doar pentru ei, dar şi pentru alţii? Ce este acest fenomen?

Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit până acum despre vindecarea convenţională.

Noile frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate tehnica şi vă duc la niveluri aflate dincolo de cele accesibile, până acum, tuturor şi oriunde.

Cartea vă duce în călătoria lui Eric Pearl de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări şi până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii.

Dar mai important este că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0613 sec