Razboiul informational

Razboiul informational
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-88853-9-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 512
Format: 13,5 x 20,5
Categoria: Carti la 10 LEI

DESCRIERE

Prezenta lucrare are un character de referinta si aduna la un loc unele din cele mai semnificative tendinte si orientari actuale si de perspective din domeniul razboiului informational.

Razboiul informational reprezinta actiunile intreprinse pentru a obtine superioritatea informationala, prin afectarea informatiilor adversarului, a proceselor si sistemelor informationale, in parallel cu actiunile intreprinse pentru a apara propriile informatii, procese si sisteme informatioanale.

Un simplu program aflat pe piata poate transforma orice computer personal intr-o unealta de spionaj.

Internetul nu mai este de mult numai un mijloc de informare si documentare, principalele sale actuale attribute sunt manipularea, dezinformarea si intoxicarea internautilor.

Exista date potrivit carora din orice punct de glob, folosindu-se un anume program ce declanseaza un virus specializat, un dusman ne poate ucide la comanda prin intermediul propriului computer daca suntem “tinta” si ne aflam in fata ecranului cuplati la internet provocandu-ni-se instantaneu atac cerebral sau infarct!!.

Telefonul mobil nu este altceva decat un terminal de computer prin care putem fi oricand manipulate si spionati chiar daca este “inchis”.

Internetul, telefonia mobile si suportii informatici sunt in mod active si current folositi ca purtatori de mesaje subliminale inca din fabricatie sau de la momentul incarcarii cu filme, programe, instructiuni, etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec