Razboiul batranilor

Razboiul batranilor
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738858558
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

În ziua în care am împlinit saptezeci si cinci de ani am fost la mormîntul sotiei mele. Apoi m-am înrolat.”

Asa începe povestea lui John Perry. Omenirea a ajuns la stele. Dar planetele capabile sã sustinã viata sînt putine, iar rasele de extraterestri care se opun colonizãrii lor sînt un lucru comun. Prin urmare, oamenii trebuie sã lupte pentru spatiul vital. Rãzboiul — brutal, sîngeros si parcã fãrã sfîrsit — se poartã de decenii întregi, departe de Pãmînt.

Terra e subordonatã Fortelor Coloniale si toatã lumea stie cã, de la o anumitã vîrstã, oricine se poate alãtura acestora. Nimeni nu are nevoie de soldati tineri, ci de oameni care poartã povara cunostintelor si experientei unei vieti. Voluntarii pãrãsesc pentru totdeauna Pãmîntul, avînd în fatã doi ani în zonele de conflict.

Supravietuitorii sînt rãsplãtiti cu o viatã nouã, pe una dintre planetele colonizate cu atîta trudã. John Perry acceptã acest tîrg. Crede cã stie la ce trebuie sã se astepte. Dar bãtãliile ce se poartã la ani-luminã de casã sînt mult mai cumplite decît si-ar putea el imagina...iar ceea ce va deveni e mult, mult mai straniu.

Romancier si jurnalist, laureat al premiilor John W. Campbell si Hugo, John Scalzi este de asemenea unul dintre cei mai vechi si mai apreciati bloggeri din lume. Locuieste împreunã cu sotia si fiica sa în Ohio (Statele Unite).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0777 sec