Raspunsul lor... DA! - Negociaza intelept fara a ceda

Raspunsul lor... DA! - Negociaza intelept fara a ceda
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-7780-94-2
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 248
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Conflictul reprezinta o industrie in crestere. De aceea, in fiecare zi se negociaza cate ceva. Negociem chiar si atunci cand nu ne dam seama de asta si tot mai multe ocazii necesita implicarea intr-un astfel de proces. Indiferent de context - afaceri, politica sau familie - majoritatea deciziilor ajung sa fie luate astfel.

Desi negocieri au loc in fiecare zi, nu este usor sa te descurci onorabil. De nenumarate ori, strategiile standard ne lasa gustul amar al extenuarii sau instrainarii: fie ca este vorba de negocierea blanda sau dura, sau de alte strategii standard care pot fi catalogate a fi intre bland si dur, implica, fiecare, un troc intre a obtine ce ti-ai propus si a ramane in relatii bune cu oamenii.

Exista insa o alta metoda, o cale si blanda, si dura: negocierea principiala. Conceputa in cadrul Proiectului de Negociere Harvard, de catre experti care au participat la delicate negocieri internationale, si descrisa in paginile acestei carti-document, se traduce prin a decide asupra problemelor in functie de "meritele" lor. Sugereaza ca trebuie sa urmaresti beneficii comune si, acolo unde interesele intra in conflict, sa insisti ca rezultatul sa se bazeze pe standarde juste, independente de vointa oricarei parti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0624 sec