Radianta divina ~ la drum cu Maeştri magiei ~

Radianta divina ~ la drum cu Maeştri magiei ~
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-7978-72-2
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 310
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Cea de-a şaisprezecea carte a autoarei australiene Jasmuheen, Radianţă divină: La drum cu Maeştrii Magiei descrie viaţa ei petrecută alături de aceste fiinţe minunate şi ne oferă învăţăturile acestora. Ea scrie:
Pe parcursul vieţii mele am fost binecuvântată să pot observa şi experimenta Radianţa Divină.

Razele sale de lumină par a fi susţinute de un curent de bază, de o asemenea graţie şi măreţie, încât toţi cei care îl văd sau îl simt se transformă. Aceasta este natura fiinţei Sale.
Atunci când Radianţa se revelează pe Sine însăşi, suntem atât de captivaţi de Splendoarea Sa, întrucât îi recunoaştem intuitiv puterea.

Mi-au trebuit zeci de ani să descopăr modul în care, în momentul în care iluminarea Sa intră în câmpul nostru energetic, trupurile devin iradiate de un fascicul de lumină laser ce ne hrăneşte perfect, astfel încât toate dorinţele noastre sunt îndeplinite.
Timp de mai mult de treizeci şi cinci de ani am căutat un mod de a uni înţelepciunea străveche cu viaţa de zi cu zi - căutare care m-a condus spre descoperirea unei ştiinţe a viitorului.

Odată cu această Ştiinţă a Biocâmpului a apărut şi descoperirea porţilor de acces interior, prin vibraţii şi frecvenţe care îndeplinesc funcţia unor chei.

Timpul petrecut în planul interior m-a învăţat cum să deschid porţile care mi-au revelat Radianţa Absolută, în toate formele Sale.
Această carte reprezintă încercarea mea de a descrie darurile Sale."

Radianţă divină: La drum cu Maeştrii Magiei este oferită cu graţie nelimitată, unei lumi care se găseşte la limita alegerii între război şi pace, unei lumi care poate are nevoie de o invitaţie şi de inspiraţie pentru ca să fim cu toţii siguri că vom crea totul cu înţelepciune şi iubire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0683 sec