Quado ne vorbeste

Quado ne vorbeste
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-01-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 370
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Quado este un spirit care nu a ales niciodată să ia o formă fizică. El răspunde întrebărilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart.
Mesajele sunt primite de Carrie Hart, care ne spune: „Nu îl văd pe Quado. Când primesc mesajele, văd imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se întinde în faţă. Singura imagine pe care am avut-o cu Quado este o minge strălucitoare de energie, care s-a aplecat ca să mă salute. Ceea ce simt este o prezenţă masculină iubitoare, protectoare, cu simţul umorului - o anumită lumină şi bucurie în această iubire.”
Iar Quado spune despre el însuşi: „Sunt o entitate spirituală... Exist sub formă de energie şi sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, în orice moment în care aţi avea nevoie de ajutor sau de îndrumare.

Ca spirit, sunt capabil să fiu simultan peste tot, iar existenţa mea aici, în acest plan fizic, în această formă materializată parţial, are pur şi simplu rolul să te ajute - să te ajute să te regăseşti pe tine însuţi, să te ajute să recunoşti iubirea, bucuria şi pacea care există aici pentru tine...

Ştiu că viaţa ta este grea. Ştiu că te lupţi şi îmi doresc să te deschid către minunile vieţii şi să te fac să-ţi priveşti această viaţă fizică, această desfăşurare temporală, ca pe o aventură, ca pe ceva care ar trebui îmbrăţişat cu însufleţire, cu bucurie, cu vitalitate....

Te îndemn să te umpli cu iubire şi cu atenţie - şi să îmbrăţişezi pe deplin viaţa.

Te îndemn să înveţi să-ţi faci mintea să tacă şi să-ţi deschizi inima. Iar dacă te simţi singur şi frustrat, dacă eşti doborât de mâhnire, de singurătate sau disperare şi nu reuşeşti să te linişteşti... atunci te îndemn să-mi ceri ajutorul - să închizi, pur şi simplu, ochii, să tragi adânc aer în piept şi să-mi ceri să vin la tine şi să te învăluiesc precum o pătură caldă şi mângâietoare, de iubire şi atenţie.

Lasă-mă să vin şi să te îmbrăţişez cu iubirea nesfârşită a universului.

Lasă-mă să vin si să-ţi arăt bogăţia care este a ta!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0691 sec