Puterea unui singur gand ~ cum să produci schimbări majore de viaţă cu o minte liniştită ~

Puterea unui singur gand ~ cum să produci schimbări majore de viaţă cu o minte liniştită ~
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-1701-10-3
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 104
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Această lucrare aduce la viaţă o comoară de înţelepciune ce poate schimba vieţi şi care a inspirat generaţii de lideri progresişti.

Esenţa cărţii este că, prin schimbarea unui singur gând, pot fi produse mutaţii majore, pozitive, în calitatea vieţii noastre.

Volumul de faţă este o nouă interpretare a lucrării clasice, numite în original As a Man Thinketh (Cum gândeşte omul), carte care a influenţat binecunoscuţi autori, începând cu Norman Vincent, până la Neale Donald Walsch.
Autorii au creat o interpretare complet nouă, scrisă în special pentru cititorii dornici de transformare, care caută modalităţi practice de aplicare, în viaţa cotidiană, a înţelepciunii revoluţionare conţinută de carte.

Această versiune nouă este scrisă clar şi fără părtinire, fără limbajul pretenţios şi deseori discriminatoriu din original, in plus, activităţile experimentale bazate pe conceptele din carte aduc la viaţă mesajul ei principal.

Aveţi mult mai multă putere asupra circumstanţelor din viaţa voastră, decât poate vi s-a spus până acum. Pas cu pas, Puterea unui singur gând vă îndrumă să deveniţi stăpânii vieţii voastre... gând după gând.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0774 sec