Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (în limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-973-669-787-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 232
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală - Ediţia a IV-a

Putem privi această carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dăm acum realităţii este într-adevăr şi cea mai adecvată, adevărul ultim despre noi înşine? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce rezidă ea?

Însă ea este, de fapt, o călătorie spirituală în care să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu mintea noastră. Într-adevăr, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar în acelaşi timp este principala sursă a anxietăţii noastre. Cu fluxul ei constant de gânduri despre trecut şi griji legate de viitor, mintea ne macină personalitatea, liniştea, potenţialul şi ne împiedică dezvoltarea spiritului.

Mulţi dintre noi vor descoperi că obstacolul cel mai mare în calea acestei dezvoltări îl reprezintă relaţiile noastre cu ceilalţi, mai ales relaţiile intime.

Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect. Putem deveni noi înşine, stăpâni pe forţa noastră spirituală reală - dacă ne abandonăm momentului prezent.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0770 sec