Puterea intenţiei. Calea de a crea propria lume

Puterea intenţiei. Calea de a crea propria lume
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (în limita stocului)
Autor:
ISBN: 973-669-192-6
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea intenţiei. Calea de a crea propria lume

Dr. Wayne W. Dyer, numit cu afecţiune de cunoscuţi „pãrintele motivaţiei“, este scriitor şi conferenţiar de renume mondial în domeniul dezvoltãrii personale. Deşi şi-a petrecut copilãria în orfelinate şi familii adoptive, a reuşit sã învingã numeroase obstacole şi şi-a transpus visurile în realitate. ªi-a luat doctoratul în consiliere psihologicã la Wayne State University şi University of Michigan. A predat la aproape toate nivelurile de educaţie, de la liceu la St. John’s University din New York şi spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College. A fost coautor la trei manuale şi numeroase articole de specialitate.
Pe lângã activitatea sa de conferenţiar şi profesor, este autorul a peste 20 de cãrţi, al unor programe audio şi video de mare popularitate, a apãrut în peste 5 200 de programe de radio şi televiziune, printre care Oprah, The Today Show şi The Tonight Show. Articolele sale au apãrut în numeroase publicaţii, printre care Reader’s Digest şi Harper’s Bazaar. În 1985 a fost ales drept unul dintre cei mai proeminenţi şase americani, iar articolul sãu „A Letter to the Next Generation“ a apãrut în revista Time. Dr. Wayne Dyer a fost ales în International Speakers Hall of Fame, iar în 1987 a primit premiul Golden Gavel pentru conferenţiarul anului din partea Toastmasters International.
Atunci când nu cãlãtoreste pe glob pentru a-şi transmite mesajul, scrie cu pasiune de la reşedinţa sa, din Maui, Hawaii, printre apariţiile sale editoriale numãrându-se: Pulling Your Own Strings, Everyday Wisdom şi You’ll See It When You Believe It. Cinci dintre cãrţile sale, printre care şi Puterea intenţiei, au fãcut obiectul unor programe speciale ale Televiziunii Publice Naţionale din Statele Unite.

Când spunem intenţie ne gândim aproape imediat la acel gen de hotãrâre ce ne propulseazã spre scopul propus cu orice preţ. Când ne concentrãm pe o imagine interioarã preexistentã, reuşita devine o loviturã de moment, şi nu starea permanentã pe care ne-o dorim.
Sentimentul împlinirii şi al succesului se instaleazã ca o constantã în viaţa noastrã atunci când reuşim sã reunim toate aspectele şi episoadele vieţii cotidiene. Ajungem sã trãim o experienţã integratoare ce armonizeazã profesia, relaţiile interumane şi trãirile interioare. Fluxul abundeţei devine astfel un câmp de energie ce ne înconjoarã, ne protejeazã şi ne conecteazã la marele act al creaţiei universale. Descoperim aici o perspectivã inovatoare ce îmbinã psihologia modernã cu spiritul holistic oriental. Astfel, Intenţia este o formã de energie ce ne uneşte şi ne poartã spre împlinirea menirii noastre.
Una dintre figurile de marcã în galeria marilor autori motivaţionali, alãturi de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Tony Robbins, dr. Wayne Dyer ne propune o cale simplã şi eficientã de a descoperi în noi aceastã energie a intenţiei creatoare. Ea ne dezvãluie ce înseamnã adevãrata putere de a-ţi controla destinul.
Ca orice cãlãtorie spiritualã, Puterea intenţiei începe cu etapa obligatorie a conştientizãrii. Încã de la primele pagini ale cãrţii, vã aşteaptã momentul autodescoperirii ce vã va cãlãuzi sprijinindu-se pe forţa dorinţei de fericire din mintea fiecãruia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0650 sec