Puterea Dragostei

Puterea Dragostei
Preț: 7,34 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-7978-76-5
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 134
Format: 13 x 20
Categoria: Esoterism

DESCRIERE

Această carte conţine zece practici spirituale care vă pot schimba viaţa. Practicile nu sunt dificile, dar au nevoie de angajament.
În timpul primei săptămâni vi se va cere să petreceţi cincisprezece minute pe zi făcând un simplu exerciţiu spiritual. Alte practici vor fi adăugate în fiecare săptămână, iar durata de timp va creşte pe parcursul procesului. Pe măsură ce îndepliniţi fiecare practică, veţi fi pregătiţi pentru următoarea.
Veţi avea nevoie de un minim de zece săptămâni pentru a încheia acest program. Aşadar, înainte să începeţi, întrebaţi-vă dacă sunteţi dispuşi să vă luaţi un angajament de a practica zilnic aceste exerciţii spirituale, timp de zece săptămâni.
Din experienţa mea de învăţător, angajamentul reprezintă cea mai mare problemă pentru studenţi. Adevăratul angajament în practica spirituală înseamnă că nu ne grăbim sau să încercăm să sărim peste etape.
Majoritatea oamenilor se grăbesc să încheie, astfel încât să poată spune că au terminat programul sau cursurile. Vă cerem să aduceţi o conştiinţă diferită în aceste practici. Concentraţi-vă atenţia pe deplin la ceea ce facem aici. Fiţi complet prezenţi şi veţi obţine rezultatele dorite.
Prima practică spirituală este o practică fundamentală. Toate celelalte practici din această carte se clădesc pe ea. De aceea, vă cerem să-i dedicaţi acestei practici cel puţin cincisprezece minute, în care să fiţi pe deplin prezenţi, în fiecare zi, pe parcursul primei săptămâni. Dacă săriţi peste o zi, sau dedicaţi mai puţin de cincisprezece minute, indiferent de motiv, vă rog să începeţi din nou. După ce aţi încheiat şapte zile consecutive de practică, atunci puteţi merge mai departe la cea de-a doua practică spirituală.
Urmaţi aceleaşi îndrumări în săptămânile următoare. Dacă pierdeţi o perioadă de practică, luaţi-o de la început cu practica spirituală a acelei săptămânii. Aceasta este foarte important în cazul practicilor spirituale doi şi trei. La fel ca prima, ele sunt practici fundamentale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0626 sec