Proiecte negre (ultrasecrete) uitate. Planurile resetării planetei și a României

Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-606-9010-44-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: hardcover
Pagini: 492
Format: 13/20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

În actuala cultură a Teoriei Conspirației, generalul dr. Emil Străinu este, poate, cel mai cunoscut autor din România. În galeria aceasta onorabilă și blamată în același timp, de care se vorbește mai în șoaptă, mai cu voce tare, domnia sa nu stă singur, ci alături de nume celebre pe plan internațional, precum englezul David Icke, americanii Corey Goode, Timothy Green, Bob Lazar sau generalul rus Dimitri Fonareff.
Ambii generali sunt citați în numeroase lucrări ca fiind artizani sau participanți la numeroase acțiuni cu caracter ocult începând cu mijlocul anilor 1980 și până astăzi. Ar fi participat, în decursul timpului, la activități ale cluburilor Crans Montana, Roma și Davos și se spune că sunt membri ai unor organizații „discrete” precum grupurile Bohemian, Bilderberg, Francmasonerie sau Illuminati.
În prezenta lucrare veți găsi subiecte fabuloase ale culturii Teoriei Conspirației și organizațiilor secrete. Dar vestea surprinzătoare este alta: teorii ale conspirației nu mai există aproape deloc – în secolul XXI s-au adeverit toate. (Carmen Radu)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0414 sec