Programarea mentala ~ de la persuasiune şi spălare a creierului, la ajută-te pe tine însuţi şi metafizică practică ~

Programarea mentala ~ de la persuasiune şi spălare a creierului, la ajută-te pe tine însuţi şi metafizică practică ~
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-69-1
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Suntem în secolul 21 şi explozia de tehnologie care ne stă la îndemână ne oferă un belşug de instrumente de lucru şi oportunităţi. Practic, în acest moment orice e posibil. Totuşi, alături de lucruri pozitive, există şi unele de rău augur, care ne iau dreptul nostru din naştere - puterea minţii de a gândi liber.

Această carte este o prezentare clară a cercetărilor care s-au făcut pentru a se descoperi modurile în care vă sunt controlate toate gândurile şi dorinţele.

Ceea ce veţi afla din ea vă va şoca şi vă va îngrozi. S-a făcut o mare afacere din a vă influenţa minţile şi sufletul. După ce citiţi cartea, nu veţi mai putea ignora adevărul - faptul că gândurile voastre nu vă aparţin.

Cartea vă va da instrumentele cu care să vă reluaţi controlul asupra propriei minţi şi idei, informaţii şi metode uşare, care vă vor da puterea de a vă construi viaţa pe care o visaţi. Voi nu trebuie sa fiţi manipulaţi de alţii - nici în ceea ce faceţi, nici în starea de spirit, în ambiţii sau în ceea ce consumaţi.

Eldon Taylor a studiat o viaţă întreagă mintea umană şi a obţinut doctorate în psihologie şi metafizică. El este membru al American Psychotherapy Association (APA) şi preot non‑denominaţional.

Practicând criminalistica timp de peste zece ani - răstimp în care şi‑a desăvârşit educaţia - Eldon Tylor a supravegheat şi condus investigaţii şi verificări pentru detectarea minciunii.

Lucrările sale de început, privind schimbarea credinţelor lăuntrice, au inclus şi un studiu dublu‑orb, la Închisoarea statului Utah, din 1986 până în 1987.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0334 sec