Programarea in PHP generarea de continut multimedia

Programarea in PHP generarea de continut multimedia
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-46-0305-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 238
Format: 16X23
Categoria: Programare

DESCRIERE

Limbajul PHP este unul dintre cele mai folosite pentru programarea Web pe server, datorita usurintei in exploatare, versatilitatii sporite si facilitatilor oferite.
Dimensiunea vizuala a unui site web are un impact major asupra consumatorului de produse disponibile pe Internet. In consecinta, unul dintre cele mai de succes aspecte ale spatiului WWW actual il reprezinta multimedia.
Pentru dezvoltatorul web, provocarea consta in alegerea celor mai potrivite tehnologii pentru crearea unui continut dinamic util: banner-e, slide-show-uri, diagrame, coduri de bare, documente PDF etc.
Conceputa ca o continuare a volumului “Programarea in PHP. Ghid practic”, al aceluiasi autor, lucrarea “Programarea in PHP. Generarea de continut multimedia” il ghideaza pe cititor prin multitudinea de instrumente, biblioteci si formate destinate generarii de continut multimedia, punind in evidenta puterea limbajului PHP, precum si flexibilitatea acestuia in conjunctie cu alte tehnologii, asa cum sint SVG si SMIL
Limbajul PHP este unul dintre instrumentele preferate ale programatorilor web pentru dezvoltarea de continut dinamic si bogat in elemente multimedia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0494 sec