Prima regulă a lui Ten - Dr. Gay Hendricks

Prima regulă a lui Ten - Dr. Gay Hendricks
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

Tenzing Norbu (pe scurt: Ten), fost călugăr și aproape fost polițist, este un erou unic al timpurilor noastre. În Prima regulă a lui Ten, întâia parte dintr-o trilogie, îl însoțim pe acest luptător spiritual în aventura lui deopotrivă mundană și spirituală. Crescut într-o mănăstire tibetană, Ten a visat să devină un Sherlock Holmes modern. A fost trimis în Los Angeles pentru a preda meditația, însă a ajuns să lucreze pentru Poliție.

               Dar, așa cum spune Buddha, schimbarea este inevitabilă: zece ani mai târziu, totul este pe punctul de a se schimba pentru Ten. El învață rapid că, ori de câte ori își încalcă prima regulă, apare haosul.

               Cartea Prima regulă a lui Ten este deopotrivă plină de umor, profundă și captivantă, combinând aventura cu reflecția asupra destinelor personajelor și cu lecții de viață interesante pentru noi toți.

            „Nu puteam schimba trecutul, dar puteam face ceva în prezent. Norman nu trebuia să rămână singur și fără prieteni. Am înmuiat pana de vultur în apă și am stropit imaginea lui zâmbitoare, apoi am început incantația care să îl ducă acasă.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0649 sec