Predictii - Anul 2010

Predictii - Anul 2010
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-88600-9-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 290
Format: 14,5 x 20,5

DESCRIERE

Isi poate inchipui cineva cum arata sufletul pe dinauntru?... un complicat mecanism de parghi, roti dintate si arcuri. Lunecari labirintice, colapsuri vremelnice, imagini fixate ireversibil pe retina interioara, urmele memoriei care vin din urma! Nu poti sa le reconstitui decat aleator, deformate de sentimente si de subiectivismul fiecaruia, de uitarea unor amanunte infime care, uneori, au rol cheie intr-o reconstituire.

O reflectare spre exterior in care nu se regaseste nimeni din afara ta, doar tu, proprietarul ei si cosmosul, atitudini bizare decupate din cele comune tuturor si totusi unice prin predestinarea astrala... flux de automatisme dobandit concomitent cu experienta si pe care-l uitam odata ce am trecut pragul Dincolo.

La fel se intampla si cu cosmosul . Un complicat mecanism de legitati fizice si metafizice si poate de aici copia lui in fiecare, un sistem cuanic infinit in care ne regasim intru Viata si intru Moarte. Nu intamplator ne intrebam mereu ce este moartea. Acum stiu ca este o lege care actioneaza etern, disolutia materiala este imaginea rasturnata a existentei spirituala.

Suntem un labirint de semne si conotatiii energetice. Suntem ceea ce vrem sa fim, datorita constiintei materiale, si de multe ori ignoram semnalul astrelor, dar in acelasi timp, nu ne putem sustrage mecanicii divine. Haideti sa incercam sa gasim sa gasim impreuna dimensiunea cosmica a oglinzii consteleate numita Prezent care a fost candva viitor...

Ratacire cosmica- Minerva

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0378 sec