Poveștile deosebiților - Ransom Riggs

Poveștile deosebiților - Ransom Riggs
Preț: 34,30 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2017
Pagini: 192
Format: 14x21 cm

DESCRIERE

Poveștile deosebiților - Ransom Riggs

Canibali bine-crescuți care se înfruptă din membre regenerabile, porumbei piromani, maeștri în arta sabotajului, o lăcustă mare cât un buldog, o fată care încearcă să se împrietenească cu fantome și o alta care îmblânzește coșmarurile, acestea sunt doar câteva dintre personajele pe care le veți întâlni în minunata antologie de față.

 

Într-o ediție îngrijită și adnotată de protejatul domnișoarei Peregrine, invizibilul Millard Nullings, Poveștile Deosebiților adună cele mai îndrăgite texte din literatura acestora. Transmise din generație în generație, povestirile de față sunt în parte lecție de istorie - veți afla, de pildă, peripețiile primei ymbryne -, în parte mostre ale bogatului folclor al acestei lumi fantastice.

 

O lectură obligatorie nu doar pentru fanii universului lui Miss Peregrine, cât și pentru orice iubitor de povești nemaipomenite.

 

"Aceste povești conțin mesaje sensibile și mobilizatoare: acceptă-te pe tine și pe ceilalți; bucură-te de diferențe și de ciudățenii și nu-ți pierde niciodată capacitatea de a te minuna." Financial Times

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0646 sec