Pot face acest lucru ~ Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa ~

Pot face acest lucru ~ Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa ~
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (in limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-606-8080-16-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 110
Format: 14 x 16,5 cm

DESCRIERE

In aceasta carte concisa, dar extrem de densa, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay iti demonstreaza ca "tu poti face orice”, ca iti poti schimba si imbunatati practic toate aspectele vietii, prin intelegerea si aplicarea corecta a afirmatiilor pozitive.
Louise explica in carte ca toate gandurile tale si toate cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Cu fiecare gand pe care il emiti si cu fiecare cuvant pe care il rostesti, tu iti creezi practic viata. Convingerile tale nu sunt altceva decat tipare si obisnuinte mentale pe care le-ai invatat in marea lor majoritate pe vremea cand erai copil. Multe dintre ele te ajuta in mod real, dar altele iti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. De aceea, tu trebuie sa devii atent la gandurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care iti creeaza experiente nedorite.
Louise ofera in carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum sanatatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca vei aplica aceste afirmatii, vei constata ca ele reprezinta solutii care pot rezolva orice problema cu care te confrunti.
La sfarsitul lecturii acestei carti, tu vei putea afirma cu toata certitudinea: „Da, pot sa fac acest lucru”, stiind ca te indrepti catre viata minunata pe care o meriti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0670 sec