Pioni in joc

Pioni in joc
Preț: 29,43 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-9466-38-7
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 384
Format: 13 X 20 cm

DESCRIERE

Aceasta este povestea adevarata a unei intrigi internationale in care aventura, coruptia, mita, alaturi de asasinatul politic sunt impletite si prezentate asa cum nu a mai fost facut pana acum.

Este povestea in care ni se spune cum diferite grupuri de oameni ateist-materialiste au jucat in toate „partidele de sah” internationale, pentru a decide care grup anume va detine, in cele din urma, controlul deplin asupra bogatiilor, resurselor naturale si a fortei de munca din lumea intreaga.

Se explica, de asemenea, modul in care aceasta „partida” a ajuns la etapa ei finala.

Internationala Comunista si Internationala Capitalista (amandoua avand intentii totalitariste) si-au dat temporar mana pentru a lichida crestinatatea. Desi lucrurile sunt la modul serios decise, totusi situatia nu este fara iesire, fara sperante.

Solutia este sa punem capat jocului pe care Internationala Conspiratorilor il joaca in acest moment, inainte ca un grup sau altul cu gandire totalitarista sa-si impuna ideile asupra restului umanitatii.

„Iluminatii” au ajuns in zilele noastre sa obtina controlul presei si al tuturor agentiilor care distribuie informatii publicului. Stirile si informatiile sunt denaturate in asa fel incat omenirea sa ajunga sa creada ca Guvernul Mondial este singura solutie la toate problemele noastre.

Povestea este senzationala si socanta in acelasi timp, dar este si educationala, intrucat prezinta Adevarul. Autorul ofera de asemenea si solutii practice la problemele pe care atat de multi oameni le considera de nerezolvat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0358 sec