Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive

Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-629-269-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 432
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Cartea de faţă, publicată de prestigioasa editură OXFORD UNIVERSITY PRESS, este considerată cea mai cuprinzătoare lucrare privind pilula anticoncepţională, apărută până la ora actuală în lume.

În prezent, există pe piaţă mai multe metode contraceptive ca oricând, iar medicii nu au timpul necesar pentru a discuta cu pacienta despre fiecare, în detaliu. De aceea, lucrarea reprezintă un ghid extrem de util tuturor femeilor, care vor găsi aici informaţii de încredere şi recomandări practice, pentru a lua cele mai bune decizii. Este, de asemenea, indispensabilă specialiştilor şi medicilor tineri care se pregătesc în obstetrică-ginecologie, fiind un compediu concis, cu un punct de vedere echilibrat. Cele 10 capitole dezvoltă subiecte precum: mecanismele prin care acţionează pilula, modul de administrare al acesteia, efecte şi reacţii adverse, tipuri de pilule, alte metode contraceptive hormonale: implanturi, injecţii şi plasturi etc.

Scrisă de un specialist renumit, într-o manieră accesibilă şi conţinând informaţii cuprinzătoare şi dovedite ştiinţific, cartea de faţă ar trebui recomandată cu căldură de toţi medicii specializaţi în planificare familială.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0637 sec