Perverșii narcisici sau violența invizibilă - Jean-Charles Bouchoux

Perverșii narcisici sau violența invizibilă - Jean-Charles Bouchoux
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 184
Format: 13x20 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Perverșii narcisici sau violența invizibilă - Jean-Charles Bouchoux
Perversul narcisic trăiește o adevărată fericire în fața spectacolului decăderii victimei sale, asociată cu un sentiment de dominare morbidă. Iar greșeala acesteia este să creadă în existența unui sentiment acolo unde el a dispărut demult, dacă nu cumva a lipsit dintotdeauna.

E dificil să recunoaștem un pervers narcisic. Dacă ar fi să rezumăm, l-am descrie ca pe un înger în public și diavol în viața privată. Critic, manipulator, mincinos, deosebit de seducător, are o personalitate multiplă și complexă. Adevărate mașini de distrugere, perverșii narcisici se regăsesc în relații toxice de cuplu, dar și printre prieteni, colegi sau rude.

Cine sunt aceste persoane care își secătuiesc victimele de ultima picătură de energie, doar din dorința de a le distruge? Dincolo de încercarea de a-i face un portret robot exhaustiv, Jean-Charles Bouchoux descrie și explică mecanismele și originile perversiunii narcisice. Folosindu-se de exemple concrete și de mărturii ale pacienților pe care i-a tratat în îndelungata sa carieră de psihoterapeut și psihanalist, ne sunt prezentate metodele și „armele“ cu ajutorul cărora să ne eliberăm de sub controlul lor și să nu ne mai influențeze în niciun fel viața.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0344 sec