Percepțiile unui nonconformist - David Icke

Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1965-60-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 656
Categoria: Mistere

DESCRIERE

David Icke ne avertiza încă de acum 30 de ani despre pericolele lumii moderne, despre încercarea elitei de a prelua puterea mondială, cu sacrificarea unei mari părți a populației. Nu de puține ori, Icke a fost ridiculizat pentru avertismentele extreme pe care le-a lansat, iar Facebook și YouTube l-au interzis pentru lungi perioade de timp.

Toate acestea până la începutul pandemiei COVID-19, pe care el o descrisese deja în amănunt. Pandemia s-a desfășurat pas cu pas exact cum a prezis el. De atunci, lumea a început să îl asculte.

Ne conduce din umbră un grup de oameni influenți? Este real ce vedem în media sau totul este un spectacol pus în joc pentru a ne influența reacțiile și comportamentul? Este reală pandemia COVID-19 sau este încă un pas înspre limitarea libertății noastre? Suntem dispuși să ne cedăm libertatea individuală pentru a fi ”protejați” de marile guverne manipulatoare ale lumii?

Iată niște întrebări care merită răspuns, iar David Icke ne oferă răspunsuri pertinente și îngrijorătoare în noua sa carte Percepțiile unui nonconformist.

Teoriile expuse în această carte sunt documentate riguros și sunt însoțite de dovezi clare și foarte greu de contrazis. Curajosul demers al lui David Icke de a demasca grupul restrâns care ne conduce include nume cunoscute, situații și date concrete. Nu sunt doar teorii aruncate din imaginația sa, ci fapte concrete și documentate comise de nume reale. Toate sunt expuse în această carte destinată celor care vor să afle adevărul despre lumea în care trăim astăzi.

Percepțiile unui nonconformist este o carte actuală, ce vorbește despre probleme care ne privesc pe toți chiar acum: conducerea maselor prin frică, manipularea prin televiziune și internet, aportul giganților media la propagarea fricii și submisiunii, adevăratul scop al pandemiei și al campaniilor internaționale de vaccinare, metaversul și alte asemenea subiecte arzătoare.

Este o carte care își va transforma fiecare cititor într-un ”nonconformist”, o ființă umană deschisă care nu poate fi manipulată, o conștință care știe adevărul. O minte indezirabilă pentru cei care încearcă să ne transforme în sclavi.

Totuși, cartea Percepțiile unui nonconformist nu doar expune perspectivele îngrijorătoare ale prezentului, ci oferă și soluții pe care oricare dintre noi le poate aplica pentru a-și păstra libertatea, atât cât mai este posibil. O carte fenomenală care ar trebui să fie citită și recitită de cât mai mulți oameni!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0364 sec