Pe urmele mortului

Pe urmele mortului
Preț: 45,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-8073-08-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 640
Format: 107 x 178
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Serie tradusa in 30 de limbi, cu peste 1 000 000 de exemplare vandute numai in Marea Britanie

Ultimul roman din seria detectivului Roy Grace a fost lansat in Marea Britanie, in decembrie 2008, in format hardcover cat si trade paperback. Intrarea pe piata a fost fulminanta: dupa doar trei zile, a intrat direct in top-ten in topurile de vanzari, situand-se pe locul 6 in topul Nielsen Bookscan si pe locul 2 in topul WH Smith.

In plus, MacMillan a distribuit in magazine 149. 000 de exemplare, cea mai mare comanda pre-publicare din istoria editurii.

Ronnie Wilson, om de afaceri lipsit de succes din Brighton, vine la New York in speranta de a primi de la un vechi prieten finantare pentru ultima sa idee de afaceri. Masina urmeaza sa-i fie confiscata, bancile i-au inghetat conturile, iar costisitoarei sotii din Anglia nu pare sa-i pese decat de intalnirile de la club. E 11 septembrie 2001 dimineata devreme, iar el se indreapta catre turnul sudic al World Trade Center.


Infernul 9/11 - un cosmar pentru omenire, sansa vietii pentru Ronnie: sa dispara, sa fuga cat mai departe si sa ia totul de la capat.

Cinci ani mai tarziu ramasitele unei femei sunt descoperite intr-un canal din Brighton. In Australia, corpul altei femei este gasit in portbagajul unei masini abandonate in albia secata a unui rau. Incetul cu incetul, oribila inlantuire dintre toate aceste evenimente incepe sa iasa la lumina...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0745 sec