Pathway to Success. Teste pentru examenul de bilingv. Clasele 7-8

Pathway to Success. Teste pentru examenul de bilingv. Clasele 7-8
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731233468
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 80
Categoria: Clasa VII

DESCRIERE

Pathway to Success se adresează elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, care urmăresc susţinerea examenului de bilingv. Caietul oferă o gamă largă şi variată de exerciţii cuprinse în 10 teste, realizate după modelul probelor scrise de la examenul de bilingv, elevii având astfel posibilitatea de a-şi evalua cunoştinţele de limba engleză, de a aprofunda noţiunile de gramatică, de a-şi îmbogăţi vocabularul, dar şi de a se autoevalua (exerciţiile fiind rezolvate în întregime).
Parcurgând exerciţiile (de completare, alegere multiplă, transformare, formulare de întrebări, de dezvoltare a competenţelor lexico-gramaticale, de identificare a greşelilor etc.), elevii vor reuşi să îşi fixeze noţiunile de limbă engleză şi să aibă o viziune mai clară asupra folosirii acestora. Textele suport, pe teme din diverse domenii, le vor stârni interesul şi vor contribui simţitor şi la îmbogăţirea orizontului lor cultural.
Parcurgerea în totalitate a acestui caiet cu siguranţă le va deschide elevilor Calea către succesul promovabilităţii la examenul de bilingv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0428 sec