Parinti straluciti, profesori fascinanti ~ cum să formăm tineri străluciţi şi inteligenţi ~

Parinti straluciti, profesori fascinanti ~ cum să formăm tineri străluciţi şi inteligenţi ~
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-7978-33-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 176
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Această carte va schimba pentru totdeauna viziunea asupra modului de a crea o educaţie excelentă.

Formarea de copii şi adolescenţi sociabili, fericiţi, liberi şi întreprinzători este o mare provocare în ziua de azi.

Singurătatea nu a fost niciodată atât de intensă: părinţii îşi ascund sentimentele de copii, copiii îşi ascund lacrimile de părinţi şi profesorii se refugiază în autoritarism.
Cantitatea de informaţie şi cunoştinţe disponibile este mai mare; cu toate acestea, noile generaţii nu sunt formate pentru a gândi, ci pentru a repeta informaţii.

Educaţia trece printr-o criză fără precedent, la nivel mondial.

Există oare vreo speranţă? Da! în această carte, psihiatrul şi omul de ştiinţă Augusto Cury arată că trebuie să cultivăm emoţia şi să dezvoltăm inteligenţa tinerilor.

Şi, pentru asta, profesorii au nevoie de instrumente ca să-i stimuleze pe copii şi adolescenţi.
Această carte arată că, pentru a fi deosebiţi, trebuie să ne însuşim cele şapte deprinderi ale părinţilor inteligenţi şi ale profesorilor fascinanţi, a atrage atenţia asupra celor şapte păcate capitale ale educatorilor şi ne învaţă zece tehnici pedagogice care pot crea un spaţiu de dezvoltare deplină şi autentică, atât în sala de clasă, cât şi acasă.
Augusto Cury, psihiatru şi educator, împărtăşeşte cu cititorul pasiunea sa pentru educaţie, punând la dispoziţia părinţilor, profesorilor şi oricărei persoane interesate de bogăţia spiritului uman, instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoţia, pentru a lărgi orizonturile inteligenţei şi a crea o viaţă de calitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec