Pamantul Fertil - Viktor Schauberger

Pamantul Fertil - Viktor Schauberger
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068414232
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 321

DESCRIERE

Pamantul Fertil - Viktor Schauberger

Procesele naturii sunt extrem de subtile si se bazeaza pe un echilibru fragil, foarte usor de perturbat in amestecul de energii si materiale pe care acestea se bazeaza. Din cauza ca nu am reusit sa le intelegem ori sa le percepem, pur si simplu noi le doboram la pamant. Totusi, este acelasi pamant care trebuie sa ne sustina si sa ne hraneasca si din care ia nastere tot ce inseamna viata. Am amanat mult, dar acum chiar trebuie sa reevaluam urgent ceea ce facem; indeosebi in ce priveste principiile fundamentale in silvicultura si agricultura.

Pe masura ce parcurge paginile cartii de fata, cititorul va avea ocazia nu doar sa descopere contributia la zestrea umanitatii a operei de o viata a lui Viktor Schauberger, ci si sa preia perceptia lui luminata si patrunzatoare privind fenomenele energetice aflate la baza manifestarilor fizice si sa o aplice pentru a-si proteja viitorul. Prin intelegerea profunda a energiilor care stimuleaza tot ce inseamna crestere si evolutie organica, scrierile sale din prezentul volum se concentreaza asupra domeniilor naturii care necesita in prezent o interventie reparatorie de amploare.

Acum, cand civilizatia industriala se indreapta catre un dezastru ecologic, ideile si descoperirile vizionare ale lui Schauberger vor fi cercetate in detaliu de toti cei care incearca sa gaseasca o modalitate pentru ca omenirea sa traiasca in armonie, nu in conflict cu natura. - Ralph Metzner

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0756 sec