Ovidiu Bojor, Omul care a cucerit varfurile - Maria Timuc

Ovidiu Bojor, Omul care a cucerit varfurile - Maria Timuc
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738975934
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13x20 cm
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Ovidiu Bojor, Omul care a cucerit varfurile - Maria Timuc
Ovidiu Bojor, Omul care a cucerit varfurile. Principii de vindecare fizica, mentala si spirituala - Maria Timuc.
Ovidiu Bojor a cucerit varfurile: de la varfurile din Reghin la cele din Himalaya, de la varfurile fizice la cele... cucerite simbolic, precum recunoasterea stiintifica a puterii vindecatoare a plantelor, recunoasterea stiintifica a fortei vindecatoare ascunse in natura si recunoasterea existentei fiintei umane ca un intreg facut din suflet, spirit si trup... 
Veti gasi in povestea vietii lui Ovidiu Bojor relatari din vremea anexarii Ardealului de Nord, povesti din timpul razboiului, precum si povestea de iubire dintre Ovidiu si Mioara Bojor, care-i un model pentru ceea ce ar trebui sa fie cuplul. De asemenea, veti gasi note dc calatorie din lumea larga: din India, din Nepal, din Africa, din Romania, impresii si descrieri ale unor peisaje incantatoare, care ar putea sa va inspire pentru viitoarele dumneavoastra calatorii prin lume, precum si relatarea primei expeditii romanesti in Hirnalaya si cucerirea varfului de peste 7000 de metri, Gurja Himal, o performanta care va ramane inscrisa in istorie. 
Veti gasi o multitudine de sfaturi pentru viata, care va pot ajuta sa fiti mai sanatosi, sa traiti mai frumos si mai aproape de natura. Cartea contine si retete din plante, ceaiuri si medicamente din plante care poarta semnatura inventatorului lor, Ovidiu Bojor, precum si sfaturi pentru o viata spirituala care sa vina in ajutor sufletului omenesc. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec