Ordinul Povestitorilor #10

Ordinul Povestitorilor #10
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2019
Pagini: 80
Categoria: Carti ilustrate

DESCRIERE

Ordinul Povestitorilor #10

Un număr dedicat vieților posibile ale lui Robert Ersten.

      Revista Ordinul Povestitorilor, înființată în 2015 și coordonată de Adina Popescu, adună între paginile ei cele mai hazlii, mai năstrușnice și mai originale povești și ilustrații ale copiilor. Pe e-mailul  redacției primim la fiecare concurs peste o sută de texte de la elevi din toate colțurile țării, ba chiar și din străinătate! Selecția nu este deloc ușoară, iar în cele din urmă doar cei mai creativi ajung să facă parte din Ordin.

    De-a lungul anilor, numeroși scriitori și ilustratori consacrați s-au alăturat proiectului nostru: Ioana Nicolaie, Florin Bican, Lavinia Braniște, Alex Moldovan, Ana Rotea, Mircea Pop, Anca Smărăndache și mulți alții. Poveștile, interviurile și ilustrațiile lor sunt o sursă de inspirație pentru oricine visează ca într-o bună zi să se dedice scrisului sau desenului.

      Lansările revistei au loc la cele două mari târguri de carte – Gaudeamus și Bookfest – și de fiecare dată standul se dovedește neîncăpător pentru cei care vin special pentru asta. Nimic cu se compară cu bucuria care li se citește copiilor pe chip când deschid revista și își văd textul sau desenul în paginile ei. Pentru noi asta e cea mai mare răsplată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0700 sec