Oracle 9i2 ghidul dezvolarii aplicatiilor profesionale

Oracle 9i2 ghidul dezvolarii aplicatiilor profesionale
Preț: 71,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-681-453-X
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 958
Format: 17X20
Categoria: Programare

DESCRIERE

Oracle este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din domeniul aplicatiilor cu baze de date pentru arhitecturi client/server si web. Astazi, compania Oracle are o oferta extrem de generoasa si sofisticata, pornind de la serverul de baze de date Oracle 9i(2) Database (care constituie baza de integrare a tuturor celorlalte), suita de dezvoltare Oracle 9i Developer Suite, la care se adauga serverul de aplicatii Oracle 9i Application Server si, mai nou, suita back-office Oracle Collaboration Suite.
Lucrarea aparuta la editura Polirom surprinde aceste tehnologii, prezentind bazele de date Oracle, dezvoltarea, administrarea si elaborarea aplicatiilor folosind aceasta platforma.
Administratorii, proiectantii de aplicatii complexe, programatorii sau studentii vor gasi in aceasta carte explicate pe larg si bogat exemplificate elementele definitorii pentru cel mai bun sistem de gestiune a bazelor de date din lume: instalarea si administrarea serverului, limbajul SQL, programarea PL/SQL, elaborarea formularelor si rapoartelor, precum si interfatarea Java cu web.
Singulara prin volum, bagaj informational si complexitatea aspectelor abordate, lucrarea “Oracle 9i2” se recomanda atat prin accesibilitate, cat si prin acuratetea si profunzimea detaliilor de programare si dezvoltare a aplicatiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0923 sec