Omniversul - Webre Alfred Lambremont

Omniversul - Webre Alfred Lambremont
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066393096
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Omniversul - Webre Alfred Lambremont

Suntem cu toții cetățeni ai Omniversului, matricea cuprinzătoare de energie, spirit și inteligență care conține tot ceea ce există: toate universurile din cadrul multiversului, precum și dimensiunile spirituale centrate în jurul Sursei divine pe care mulți o numesc Dumnezeu. 

În acest ghid științific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre revelează dovezi uimitoare despre viața extraterestră și extra-universală, despre civilizațiile inteligente create de sufletele din Viața de Apoi și despre viața pe Marte. Cartea conține și:

• Incursiuni în noua știință a Omniversului, în dimensiunile sale spirituale și fizice și în nenumăratele sale civilizații inteligente.

• Detalii despre tehnologiile esențiale pentru călătoria și comunicarea în Omnivers: călătoria în timp, teleportarea și telepatia.

• Dezvăluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secretă de pe Marte.

• Descrierea modului în care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinității, sprijină crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor și universurilor din multivers.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0903 sec