Ofiter deplin conspirat

Ofiter deplin conspirat
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-701-006-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Roman de fictiune de mare intensitate, Ofiter deplin conspirat ne introduce chiar din titlu în mediul structurilor de securitate ale statului, cunoscute ca putere de sine statatoare.

Cartea abordeaza enigmele revolutiei din 1989, planificata de agenti secreti români dar si straini.
Pentru acestia conceptul comunist, deplin consiprat este deopotriva o calitate si misiune profesionala.
Si pentru ca serviciile secrete au fost din toate timpurile un instrument de guvernare si mai putin de informare, intriga romanului lui Florin Andrei Ionescu se construieste în jurul strategiei de a obtine un dosar de o importanta capitala pentru toti cei implicati în afacere, un dosar care contine numele ofiterilor sub acoperire care au lucrat sub regimul ceausist.
Pentru a-l obtine, fiecare din personajele principale ale actiunii, deleaga în secret o persoana bine pregatita, pentru a patrunde în Cabinetul Doi, adica în biroul Tovarasei Elena Ceausescu, locul unde se afla renumitul dosar cu nume de cod "cartoful fierbinte".
Mare parte din actiunea romanului se desfasoara în jurul lui Bogdan Iosipescu, delegatul domnului Relu Docan-Docanescu, pe care-l cunostea din copilarie.
Va reusi Bogdan sa-si duca misiunea la capat? Si daca da, va stii cum sa valorifice comoara în asa fel încât sa nu-si puna propria viata în pericol?
Este o poveste captivanta pe parcursul careia veti afla în ce fel va putea adevarul sa iasa la suprafata.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0541 sec