Ochii unui inger ~ călătoria sufletului, ghizii spirituali, sufletele pereche şi realitatea iubirii ~

Ochii unui inger ~ călătoria sufletului, ghizii spirituali, sufletele pereche şi realitatea iubirii ~
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7978-98-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 274
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Credeţi în îngeri, ghizi spirituali călătorii ale sufletului, clarvedere? Paul Elder nu credea - cel puţin până în clipa când a avut trei experienţe în preajma morţii.

Deschideţi o poartă către Lumea Spiritelor.

Iată exact ce i s-a întâmplat lui Paul Elder, ca urmare a unei experienţe de moarte clinică, în jurul vârstei de 41 de ani - i s-a deschis o poartă spirituală, iar viaţa sa obişnuită s-a schimbat fundamental.

Totuşi, viaţa lui Paul Elder nu a fost niciodată una obişnuită.

Ca fost reporter de ştiri la televiziune şi primar al unui oraş canadian, Elder câştigase deja o recunoaştere internaţională.

Ca urmare a experienţelor sale spirituale şi a publicării cărţii, el va fi recunoscut ca un adevărat pionier şi un susţinător fervent al studiului individual şi ştiinţific al lumii spirituale care ne înconjoară.
După desele treceri prin poarta spirituală, Elder s-a întors cu o serie de revelaţii uimitoare asupra naturii noastre adevărate şi a scopului nostru în univers.

O carte cuprinzătoare, inspirată şi de mare importanţă, Ochii unui înger descrie experienţe de moarte clinică şi de decorporalizare, într-o manieră în care nu s-a mai făcut până acum.

Fiind o poveste a speranţei şi curajului, de natură să schimbe, într-o clipă, milioane de vieţi, ea va oferi cititorilor unor cărţi de genul Conversaţiilor cu Dumnezeu, inspiraţia de a-şi crea propriile dialoguri cu propriile călăuze spirituale şi cu Dumnezeu.
Spre deosebire de alte cărţi de pe piaţă, Ochii unui înger oferă o abordare comprehensivă, la prima mână, a unei remarcabile aventuri spirituale.

Acţiunea cărţii te vrăjeşte, iar mesajul său va rezona adânc în sufletul cititorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0398 sec