O viziune pentru 2012 - John L. Petersen

O viziune pentru 2012 - John L. Petersen
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731965192
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 156
Format: 13x20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

O viziune pentru 2012 - John L. Petersen
Preoti, shamani si sfinti au vorbit de sute de ani despre aceasta perioada, iar multi savanti au examinat tiparele recurente ale istoriei si au anticipat transformari majore. In acest tratat inspirat, Petersen explica modul in care lumea si liderii acesteia trebuie sa se pregateasca pentru atacul violent al crizelor potentiale, precum schimbarile climaterice rapide, criza din sistemul financiar global, pandemiile, sau un nou nivel de sofisticare a tehnicilor si tehnologiilor controlate de teroristi. Totodata, Petersen subliniaza reusitele extraordinare in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor stiintifice, imbunatatirea actului de cunoastere si transformarea la nivel de mentalitate care demonstreaza capacitatea noastra de a evolua. Provocatoare, dar optimista,
 
O viziune pentru 2012  schiteaza o abordare realista a provocarilor uriase – dar si a oportunitatilor – care deja se intrevad. 

John L. Petersen este fondator al Arlington Institute, organizatie non-profit orientata spre dezvoltarea societatii, si editorul newsletterului electronic FUTUREdition. Petersen a mai publicat Out of the Blue: How to Anticipate Wild Cards si Big Future Surprises.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0528 sec