O viață fără sfârșit - Autor: Frédéric Beigbeder

O viață fără sfârșit - 
Autor: Frédéric Beigbeder
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-648-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

„Această carte povestește ce-am făcut ca să încetez să mai dau colțul prostește, ca toată lumea. Nici nu se pune problema să mor fără să reacționez."

Personajul principal, Frédéric Beigbeder, este gazda unui chemical-show pe YouTube, unde își droghează la întâmplare invitații și le comentează reacțiile. Totul în direct, bineînțeles. Plictisit de emisiunea lui și confruntat cu bolile părinților care necesită spitalizare, vedeta YouTube se hotărăște că el nu va muri sau că măcar va reuși să-și amâne moartea niște zeci de ani. Prin urmare, va porni împreună cu fiica lui, o puștoaică de zece ani, într-o călătorie anchetă jurnalistică, prin toate centrele importante ale lumii în care geneticieni geniali se întrec să ne mențină tineri și... nemuritori.

"Tinerețea veșnică nu mai este doar subiectul preferat al unui autor înnebunit după science
fiction, ci a devenit, dacă nu o realitate, atunci cel puțin o promisiune a tehnologiei genetice.
Frédéric Beigbeder a testat-o." - Le Figaro

"Excelent roman, O viață fără sfârșit își poartă cititorul prin cele mai sofisticate și ingenioase
laboratoare ale lumii, care se întrec «să ucidă moartea». Frédéric Beigbeder amestecă aici
viziunea narcisistă a unui bărbat trecut de prima tinerețe cu angoasele de tânăr părinte." – La Libre Belgique

"În noua sa carte, O viață fără sfârșit, câștigătorul Premiului Renaudot în 2009 spune povestea unui om care a încercat tot ce propune știința pentru a învinge moartea." - Le Point

Frédéric Beigbeder s-a născut la Neuilly-sur-Seine, Franța. În 2003, a primit premiul Interallié pentru Windows on the World, iar în 2009, Premiul Renaudot pentru Un roman francez. Două dintre romanele sale au fost ecranizate: 99 francs, în regia lui Jan Kounen (2007), și Dragostea durează trei ani, pentru care a semnat el însuși regia (2012).
De același autor, la Grupul Editorial Trei, au apărut: 29, 99 RON, Un roman francez, Windows on the World, Memoriile unui tânăr țicnit, Shitter’s Club, Nuvele sub ecstasy, Egoistul romantic, Iartă-mă!... Ajută-mă!..., Oona & Salinger și Dragostea durează trei ani.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0395 sec