O saptamana in aeroport - Alain de Botton

O saptamana in aeroport - 
Alain de Botton
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068642956
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Categoria: Eseuri

DESCRIERE

În vara lui 2009, Alain de Botton a primit acces pentru a rătăci în jurul aeroportului Heathrow, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, fiind numit Writer-in-Residence. El a vorbit cu toți angajații din cadrul companiilor aeriene, de la directori executivi la călătorii care trec prin acel punct. Pe baza acestor conversații, a produs această extraordinară relatare despre viața unui aeroport și despre impactul acestuia în existența modernă.

Cititorul este plimbat prin salonul de plecări, „spațiul aerian” și sala de sosiri. De Botton sublinează cu inteligență și înțelepciune că petrecerea timpului într-un aeroport poate fi mai utilă și mai revelatoare decât ne-am putea gândi.

 

Alain de Botton
Romancier, eseist şi jurnalist, Alain de Botton s-a născut în Zürich, Elveţia în 1969, iar în prezent trăieşte în Londra. Cărţile sale, considerate drept o “filosofie a vieţii de zi cu zi” au devenit bestselleruri în 30 de ţări. Este producător şi realizator a mai multor programe de televiziune. În august 2008 a fost unul dintre membrii fondatori ai unei instituţii de învăţământ în centrul Londrei, care promovează o nouă viziune asupra educaţiei – The School of Life.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1439 sec