Nutriţie şi biotratamente - vol. 2

Nutriţie şi biotratamente - vol. 2
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-675-692-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 544
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Nutriţie şi biotratamente este o carte completă care îmbină rezultatele cercetărilor de ultimă oră ale marilor institute şi universităţi americane, cu metode alternative, având în comun o viziune holistă asupra bolilor şi tratamentului acestora. Este o carte care sintetizează milenii de medicină naturistă, de experimente şi înţelepciune nutriţională. Tocmai de aceea, este bestseller în domeniul ei.
În 4 volume vă sunt prezentate cele mai importante tipuri de nutrienţi, suplimente alimentare şi plante medicinale, o descriere a peste 300 de disfuncţii şi probleme de sănătate – de la abcese, gută şi contuzii, la pneumonie, cancer sau Alzheimer –, împreună cu o analiză a celor mai eficiente metode de tratament şi a celor mai buni nutrienţi, care ar putea duce la regresia bolii şi la recuperarea bolnavului. Cartea este un ghid dedicat remediilor alternative şi terapiilor care pot fi folosite alături de programul nutriţional. Pe tot parcursul ei veţi găsi doze recomandate pe categorii de vârstă, sinteze ale celor mai controversate tratamente sau ale evaluărilor şi studiilor făcute de importante instituţii de sănătate.

Phyllis A. Balch este unul dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti americani. Vreme de două decenii, a fost vârful de lance al medicinei alternative din SUA şi a depus mărturie în faţa Congresului în legătură cu performanţele vindecării pe baze naturiste.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec