Noi in secolul XXI. Volumul al II-lea - Daria Ganescu, Daniela Marin

Noi in secolul XXI. Volumul al II-lea - Daria Ganescu, Daniela Marin
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2015
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Noi in secolul XXI. Volumul al II-lea - Daria Ganescu, Daniela Marin
Sensul acestei colectii este evident din insusi titlul sau. Pluralul NOI reflecta adunarea a cel putin doi autori intre copertele unei carti, autori care sa vorbeasca despre noi, oamenii acestui prezent al secolului XXI. Fie ca folosesc cuvantul sau imaginea, fie ca folosesc forme diferite de expresie a gandurilor lor, autorii isi aduna sufletul si mintea la un loc daruindu-le lui NOI.

Acest concept s-a nascut firesc din nevoia constientizarii limitelor care ne separa pe noi, oameni ai aceleiasi omeniri, din nevoia indepartarii acestor granite nefiresti si iluzorii ce stau intre sufletele noastre.

Daca initial am pornit la drum cu ideea de a oferi acest forum celor mai proaspeti observatori ai lumii, foarte curand am inteles ca ma contraziceam singura. Nicio limita de varsta, nicio limita de stil nu puteau exista. De exprimare, da, bineinteles, caci nu as avea cum tipari un film. Poate doar scenariul lui.

Primul volum a zguduit adultii cititori ai marturisirilor si expresiilor pe care autorii adolescenti le-au oferit spre publicare si, chiar daca nu s-a bucurat de un succes de“piata”, el s-a inscris in constiinta colectiva a anului 2012 exact acolo unde ii era locul, exact asa cum era necesar.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0366 sec