Neuroştiinţa iluminării - Dr. David Perlmutter

Neuroştiinţa iluminării - Dr. David Perlmutter
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066391924
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Neuroştiinţa iluminării - Dr. David Perlmutter

Timp de milenii, oamenii au tot căutat să descopere Lumina. Din descrierile ajunse până la noi – călugări așezați pe perne de meditație, călugărițe îngenuncheate în rugăciune, șamani aflați în comuniune cu Universul –, se pare că această stare subtilă le este rezervată numai câtorva aleși.

          Însă neurologul David Perlmutter și antropologul și șamanul Alberto Villoldo și-au unit forțele pentru a explora elementele comune din specializările lor, cu scopul de a face din iluminare o stare accesibilă pentru oricine.

          Unificând lumile științei și spiritului, multă vreme separate, Perlmutter explorează incitantele fenomene ale neurogenezei și ale sănătății mitocondriale, iar Villoldo contribuie la acest efort prin vasta sa cunoaștere a practicilor șamanice și spirituale. Împreună, ei distilează cele mai puternice instrumente din fiecare disciplină pentru a crea programul Activează-ți creierul!, un plan în cinci săptămâni ce ajută creierul să se pregătească pentru iluminare.

            Cu sfaturi despre nutriție, suplimente alimentare, exerciții fizice, practici șamanice, meditații și vizualizări, Neuroștiința iluminării te ghidează pas cu pas către pacea interioară, extinderea intuiției și potențarea creativității!

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0598 sec