Natura, frumoasa ca o imparateasa. Educatie ecologica pe intelesul tuturor. Clasa a II-a. ECO2

Natura, frumoasa ca o imparateasa. Educatie ecologica pe intelesul tuturor. Clasa a II-a. ECO2
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731231242
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 72
Categoria: Clasa II

DESCRIERE

Disciplina opţională de ecologie Natura, frumoasă ca o împărăteasă, clasa a II-a se înscrie într-un domeniu de mare interes manifestat pe plan european faţă de mediul în care trăim. Este evidenţiată şi biodiversitatea, vorbindu-se despre lumea vie – plante, animale, rezervaţii naturale – despre protecţia mediului înconjurător, urmă­rindu-se a educa şi forma generaţii care să lupte împotriva poluării, pentru o natură curată şi plină de prospeţime.
Acest ghid ecologic are ca obiectiv general dezvoltarea la copii a capacităţii de observare şi înţelegere a relaţiei dintre om şi natură. În acest scop sunt explicaţi pe înţelesul copiilor, inclusiv cu ajutorul ilustraţiilor, schemelor sau graficelor, termeni şi concepte specifice educaţiei ecologice (ecologie, poluare, ploaie acidă, arbore, ecologizarea mediului etc.).
Se urmăreşte de asemenea formarea unor aptitudini şi comportamente pozitive faţă de mediul înconjurător. Astfel, elevii vor putea propune modalităţi proprii de rezolvare a unor probleme de mediu, vor participa la acţiuni de ecologizare sau se vor implica în acţiuni de recuperare a deşeurilor, în vederea reciclării lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec