Multe vieti, multi maestri

Multe vieti, multi maestri
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 172
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Această carte provocatoare şi scrisă minunat depăşeşte barierele psihoterapiei convenţionale şi prezintă un tratament inovator şi extrem de eficient. Ar trebui luată în serios de profesioniştii în sănătate mentală.” (Dr. Edith Fiore, psiholog clinician şi autor al lucrării, You Have Been Here Before)
Această carte uneşte psihiatrul cu misticul, căutarea adevărurilor supreme şi promisiunea reîncarnării personale. Se citeşte ca un roman captivant şi este atât de convingătoare, încât nu am putut să o las din mână. (Dr. Harry Prosen, profesor şi preşedinte la catedra de Psihiatrie şi Ştiinţe de Sănătate Mentală la Colegiul Medical din Wisconsin)
O relatare fascinantă pe studii de caz, care fundamentează eficienţa terapiei pe vieţile anterioare. Cartea va deschide uşi pentru mulţi dintre aceia care nu au luat niciodată în considerare valabilitatea conceptului de reincarnare. (Richard Sutphen, autor al lucrărilor, Past Lives, Future Loves [Vieţi trecute, iubiri viitoare] şi You Were Born Again To Be Together)
Dr. Weiss integrează concepte ale psihoterapiei tradiţionale cu explorarea inconştientului spiritual al pacientei sale. Viziunea mea despre mine şi despre alţii nu va mai fi niciodată la fel. (Dr. Joel Rubinstein, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicină de la Harvard; acum profesează în particular)
O explorare interesantă, bine scrisă şi provocatoare a influenţei terapiei pe vieţile anterioare asupra comportamentelor prezente. Nu o poţi lăsa din mână fără să simţi empatie cu concluziile Dr. Weiss.” (Dr. Andrew W. Slaby, director medical, Spitalul Fair Oaks)
O relatare profund mişcătoare a trezirii spirituale neaşteptate a unui om. Această carte extrem de curajoasă a făcut loc unei căsătorii între ştiinţă şi metafizică. O lectură obligatorie pentru o lume dornică, în căutarea sufletului. (Jeanne Avery, autoare a lucrării Astrology and Your Past Lives)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0732 sec