Moştenire de lider. Cum să-i inspiri pe cei din jur să-şi schimbe viaţa

Moştenire de lider. Cum să-i inspiri pe cei din jur să-şi schimbe viaţa
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-8495-57-9
Anul publicării: 2011
Pagini: 128
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Îndrăzneşte să trăieşti astfel încât să-i inspiri pe cei din ju/ să-şi schimbe viaţa în bine
Indiferent de poziţia pe care o ai în acest moment, dacă provoci sau inspiri schimbări în vieţile celor din jur, eşti un lider. Şi de vreme ce într-un fel sau altul eşti un lider, trebuie să te gândeşti la moştenirea pe care o creezi prin modul în.care îţi trăieşti viaţa. Această moştenire este suma tuturor schimbărilor pe care le aduci în vieţile celorlalţi. Vei lua hotărârea să acţionezi cu gândul la schimbările pozitive pe care vrei să le inspiri prin moştenirea ta de lider sau vei lăsa lucrurile la voia întâmplării? Printr-o parabolă plină de miez această carte îţi arată cum să creezi o moştenire pozitivă care să-i inspire şi să-i întărească pe ceilalţi. Vei afla că moştenirea pe care o laşi ca lider este moştenirea conform căreia trăieşti. Altfel spus, este chiar modul în care alegi să trăieşti! Trei sunt caracteristicile care fac din orice persoană un lider remarcabil şi de neuitat: - să îndrăznească să fie o persoană, nu o funcţie "Marii lideri nu sunt mari datorită poziţiei pe care o deţin, ci pentru câ inspiră oamenilor încredere şi respect" - să îndrăznească să relaţioneze cu toţi cei din jur "Nu te comporta ca şi când ai fi mai bun decât toţi ceilalţi, dar nici nu lasă pe nimeni să se comporte de parcă ar fi mai bun ca tine" - să îndrăznească să îşi împlinească visul "Un obiectiv nu este altceva decât un vis cu termen limită de îndeplinire". Acestea sunt caracteristicile care pot face şi din tine, cititorule, un lider cu influenţă pozitivă de durată asupra celor din jur! Odată ce vei dobândi aceste caracteristici poţi să fii sigur că vei fi şi tu un lider cu o moştenire minunată. Moştenire de lider oferă sfaturi ce te vor ajuta să faci din viaţa ta una cu adevărat deplină, semnificativă şi memorabilă. Citeşte-o, şi apoi citeşte-o iar şi iar!"
- Harry Paul, coautor al cărţii FISHI: A Remarkable Way to Boost Morale and Improve Results
Moştenire de lider este o lecţie puternică pentru oricine are un rol de lider. Reuşeşte să convingă că moştenirea ta nu ţine de ceea ce faci, ci de impactul pe care îl are ceea ce faci asupra altora. Este o lectură obligatorie pentru orice lider!"
- Rod Odom, preşedinte, BellSouth Network Services
Această inspiratoare carte este construită în jurul unei viziuni unice despre ce face ca o persoană să fie de neuitat. Pur şi simplu nu am putut să o las din mână până ce nu am terminat-o!
- Janet Callif, vicepreşedinte, Luxottica Retail
Dacă singurul lucru pe care îl vrei este să te transformi într-o maşinărie de făcut bani, te rog să cumperi altă carte! Dar dacă îţi doreşti să faci în viaţă ceva semnificativ, ceva cu care să fii îndreptăţit să te mândreşti, ia această carte şi citeşte-o!
- Michael P. Krasny, Preşedinte de onoare şi fondator CDW
Moştenire de lider nu are nimic lipsit de sens, ci doar informaţii menite să te provoace şi să te inspire să te perfecţionezi astfel încât să obţii rezultate semnificative în viaţă şi în afaceri.
- Mary Foley, autor al cărţii Bodacious! Career: Outrageous Success for Working Women

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0746 sec