Misterul anului 2012 ~ preziceri, profeţii şi posibilităţi ~

Misterul anului 2012 ~ preziceri, profeţii şi posibilităţi ~
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-35-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 417
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Ce ne aşteaptă, oare, în 2012? Dar, chiar ne aşteaptă ceva?

Fie că sunteţi sceptic, adept convins al acestor idei, sau doar o persoană curioasă, cartea Misterul anului 2012 oferă o explorare cuprinzătoare şi incitantă a posibilităţilor legate de acest punct de cotitură în istoria omenirii, care se apropie cu repeziciune.
Ce se va întâmpla în anul 2012?
Oare am ajuns, cu adevărat, capătul unui ciclu cosmic?

Va exista o epocă a trezirii, un nou pas evoluţia omenirii - sau chiar sfârşitul lumii pe care o cunoaştem?

De multă vreme, arheologii au ştiut că aceasta dată a fost prezisă de calendarul mayaş, ca sfârşit al unei ere pământene.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulţi cercetători - şi chiar şi savanţi - sunt martorii semnelor care arată că anul 2012 va marca o schimbare totală în istoria planetei noastre.

Acum, pentru prima dată, cercetători de frunte care studiază fenomenul 2012 îşi prezintă părerile despre aceasta dată enigmatică, într-o singură carte: „Misterul anului 2012”.
Această antologie oferă - prin eseuri clare, lucide şi foarte bine documentate, scrise de experţi de renume în problema anului 2012 - toată informaţia necesară pentru a analiza şi aborda acest mister, din punct de vedere spiritual, economic, ecologic şi ştiinţific, astfel încât sa puteţi decide voi înşivă, dacă sfârşitul anului 2012 va fi ca un balon de săpun, sau ca o explozie.

- John Major Jenkins, care ajunge la sursa răspunsurilor - calendarul mayaş originar şi înţelepciunea perenă pe care aceasta o conţine.
- Gregg Braden examinează dovada ştiinţifică a modificării câmpului magnetic al Pământului şi modul în care aceasta va afecta tot ce înseamnă viaţă.
- Barbara Max Hubbard şi Peter Russell cercetează ritmul accelerat al evoluţiei noastre - motivul pentru care ne putem, literalmente, transforma într-o nouă specie.
- ecologista Joanna R. Macy are o viziune asupra „Marii Cotituri” şi cum putem lua parte la această trecere spre o cultură care să susţină viaţa.
- Daniel Pinchbeck investighează modificarea de conştiinţă - absolut necesară pentru ca omenirea să supravieţuiască după anul 2012.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0575 sec