Misterele Bibliei. Noi perspective asupra unor vechi adevaruri

Misterele Bibliei. Noi perspective asupra unor vechi adevaruri
Preț: 111,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-88992-2-3
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 176
Format: 21 x 28 cartonat

DESCRIERE

"Sfarsitul vietii lui Iisus - Rastignirea si Invierea Lui - sunt mistere profunde, dar insasi existenta Sa reprezinta un m ister si mai mare. Pana la urma, Iisus din Nazaret era nimeni altul decat Dumnezeu coborat pe pamant, care respira si lasa urme pe nisip. Pentru cineva care se presupune ca a fost fiul unui simplu tamplar, viata lui Iisus este mai complexa si mai misterioasa decat oricare alta."

Astfel incepe capitolul despre viata lui Iisus, o viata inconjurata de mister si plina de semnificatie. Va invitam sa o explorati, alaturi de multe alte subiecte controversate din Biblie, precum misterul originii universului, existenta ingerilor si a demonilor, batalii neobisnuite si miracole.

Acest ghid aduce la viata raspunsurile la intrebarile pe care vi le puneti prin fotografii impresionante, ilustratii color, fapte si cercetari stiintifice, precum si comentarii ale unor experti contemporani in probleme religioase. Descoperiti pe cont propriu atat raspunsurile la aceste mistere, cat si relevanta lor pentru vietile noastre, asa cum le traim noi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec