Misterele Artei Regale - Oswald Wirth

Misterele Artei Regale - Oswald Wirth
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Misterele Artei Regale - Oswald Wirth

In secolul al XVIII-lea, Arta Regala a devenit sinonima cu francmasoneria. Francmasonii moderni se ambitionau sa ridice Templul virtual al Omenirii viitoare, instruita pe plan intelectual si inteleapta in marea ei majoritate.

 

O astfel de lucrare depaseste cu mult tehnicile de arhitectura obisnuite. Ea cuprinde mistere de ordin religios, care sunt cele ale adevaratei Arte Regale. Creand Initiati, aceasta Arta formeaza Regi, adica oameni situati mai presus de orice constrangere, deci liberi, stapani suverani asupra propriei persoane. Pentru a se ridica la un nivel initiatic atât de inalt, respectivii trebuiau sa invete a gandi in mod independent.

 

Invitam cititorul paginilor care urmeaza sa lucreze in mod initiatic. Materialele pe care i le oferim provin din santierul Initierii occidentale, in care exista blocuri de piatra sculptate acum mai bine de cinci mii de ani, pe malurile raului Eufrat. Geniul grec a lasat, de asemenea, modele nepieritoare, iar atat de putin cunoscutul nostru Ev Mediu se dezvaluie aici in intreaga lui splendoare.

                                                                                                                                                                                              Oswald Wirth

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec