Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider - Dr. Augusto Cury

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider - Dr. Augusto Cury
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160

DESCRIERE

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider - Dr. Augusto Cury

Învață cum să cucerești cele mai redutabile limite

din calea evoluției tale: limitele interioare!

 

Toți vrem să avem o gândire sănătoasă, alimentată cu bucurii, liberă, sigură pe ea, flexibilă, creativă. Dar adeseori, în mod iresponsabil, ne lăsăm mintea nesupravegheată și neprotejată. Mințile timide, anxioase, imature, pesimiste, înspăimântate, oscilante și depresive sunt consecința acestei lipse de protecție. Cartea de față abordează astfel de probleme din perspectiva Teoriei Inteligenței Multifocale, pe care Dr. Augusto Cury a dezvoltat-o de-a lungul a 25 de ani, în care a lucrat cu pacienți, pedagogi, oameni de afaceri, medici și lideri din diverse domenii. 

Dr. Cury consideră că a fi actor principal pe scena vieții proprii nu înseamnă să nu eșuezi sau să nu plângi. Ci înseamnă să-ți găsești și să-ți cultivi căi de refacere a stimei de sine și a gândirii echilibrate, să-ți recunoști greșelile și să înveți cum să nu te mai lași prins în capcana gândurilor și emoțiilor autodistructive. 

Află de la un expert apreciat la nivel internațional cum să-ți îngrijești bunurile cele mai de preț, cum să fii autorul propriei vieți și cum să trăiești cu bucurie în fiecare zi!

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0606 sec