Mintea globală și apariția civilizației - Calleman Carl Johan

Mintea globală și apariția civilizației - Calleman Carl Johan
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066392464
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 352
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Mintea globală și apariția civilizației - Calleman Carl Johan

În fiecare cultură, originea civilizației poate fi legată de apariția unui concept în mintea umană. De pildă, liniile drepte și perpendiculare nu se găsesc în natură, deci de unde a venit ideea lor? Ce schimbare a conștiinței s-a petrecut în întreaga lume astfel încât să declanșeze construirea unor edificii rectangulare și organizarea liniară, precum și apariția limbajului scris, a construcției de piramide, a matematicii și a artei?

Carl Calleman oferă un răspuns detaliat la această întrebare și explorează evoluția cuantică a minții umane și rezonanța ei cu mintea globală. El examinează modul în care gândește creierul nostru: nu mecanic, ci funcționând ca o stație de recepție a conștiinței din mintea globală, creând date holografice pentru a adapta conștiința umană la noi circumstanțe cosmologice.

Punând în evidență rădăcinile istorice, psihologice, geofizice și neurologice ale minții umane moderne, Calleman demonstrează că studierea civilizațiilor anterioare ne oferă un mijloc de a înțelege evoluția conștiinței.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0642 sec